შემადგენლობა:
მომზადება:
8 ნაწილად გაყოფილი კომბოსტო დაჭერით წვრილად. გაფცქვენით ხახვი და დაჭერით კუბებად. გადნარ ღორის
ქონში მოხრაკეთ ხახვი, დაუმატეთ კომბოსტო, ღვიის მარცვლები, დაფნის ფოთოლი, დაასხით 1 ჭიქა წყალი,
დაამატეთ მარილი და პილპილი. 5 წუთის შემდეგ დააყარეთ დაჭრილი ვაშლი, დაუმატეთ მარილი, პილპილი
და 10 წუთით კიდევ გააჩერეთ ცეცხლზე. კომბოსტოს გემოვნებით დაასხით ძმარი და შეინახეთ თბილად.
სკუმბრია გარეცხეთ ცივ წყალში, გააშრეთ, მოასხით ლიმონის წვენი და გააჩერეთ 15 წუთით. შემდეგ მოაყარეთ
მარილი, პილპილი და ყველ მხრიდან კარგად შებრაწეთ.
თევზის ბულიონი მწვანილებით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი