შემადგენლობა:
მომზადება:
მოხარშული სიმინდის მარცვლები გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავასხათ რძე, დავდგათ ნელ ცეცხლზე
და მივიყვანოთ ადუღებამდე. ჩავუმატოთ მანის ბურღული,მარილი, შაქარი და ვხარშოთ 5-6 წუთი. მიღებული
მასა გავაციოთ 50 გრადუსამდე, დავუმატოთ კვერცხის გული, შემდეგ ათქვეფილი ცილა, ფრთხილად ავურიოთ.
გადავიტანოთ ქურის ტაფაზე და გამოვაცხოთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე.
პურის პუდინგი |