სიმინდის პუდინგი

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოხარშული სიმინდის მარცვლები გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავასხათ რძე, დავდგათ ნელ ცეცხლზე

და მივიყვანოთ ადუღებამდე. დავუმატოთ მანის ბურღული,მარილი, შაქარი და ვხარშოთ 5-6 წუთი. მიღებული

მასა გავაციოთ 50 გრადუსამდე, დავუმატოთ კვერცხის გული, შემდეგ ათქვეფილი ცილა, ფრთხილად ავურიოთ.

გადავიტანოთ ქურის ტაფაზე და გამოვაცხოთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

იტალიური ფუნთუშები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი