შემადგენლობა:
მომზადება:
გაასუფთავეთ სვია, მოაცალეთ კანი, გამოშიგნეთ, ამოაჭერით თვალები და ლაყუჩები. მოასხით ლიმონის წვენი, მოაყარეთ მაირილი და პილპილი და გააჩერეთ 40-50 წთ.ქამა სოკო დაჭერით- თხლად, ხახვი და ლორი -კუბებად და ეს ყველაფერი ერთად მოშუშეთ.თევზი ამოავლეთ ფქვილში ა შეწვით კარაქში. შემდეგ შედგით ღუმელში და დაბრაწეთ.სუფრასთან მიტანის წინ თევზი მოათავსეთ ლანგარზე და ზემოდან გაანაწილეთ სოკოიანი მასა. მორთეთ ლიმონითა და მწვანილით.
თევზის გუფთა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი