საჭირო მასალა:
მოზადების წესი:
პურის ნაჭრები ოდნავ დავნამოთ წყლით, ზემოდან და ქვცემოდან ძალიან თხლად წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავაწყოთ ჯერ ძეხვის ნაჭრები, შემდეგ თხლად დაჭრილი პომიდორი და ყველის ნაჭრები, დავაწყოთ თუნუქის ფურცელზე და შედგგათ საშუალო ტემპერატურაზე გახურებულ ღუმელში მანამ, სანამ ძირი შეებრაწება, შემდეგ გამოვიღოთ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი წიწაკა და ოხრახუში.
ნიგვზის საწებელი |
dzaan kargia yvelas vurცჰევ გასინჯოს