შემადგენლობა:
მომზადება:
წყალში შევურიოთ საფუარი და გავაჩეროთ. ფქვილში ავურიოთ შაქარი, მარილი, რძის ფხვნილი
და კარგად ავურიოთ. შემდეგ ფქვილიან მასას დავუმატოთ საფუვრინი მასა, გამდნარი
კარაქი და მოვზილოთ ცომი, მიღებული მასა ჩავდოთ ზეთწასმულ ჯამში, ცომს ზევიდანაც
წავუსვათ ზეთი, გადავაფაროთ კულინარიული პარკი და გავაჩეროთ სანამ ამოფუვდება.
როცა ცომი ამოფუვდება, ჩავდოთ სპეცილურ ფორმაში და ვაცხოთ დაახლოებით 40 წუთის განმავლობაში.
ხორცის ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი