საქონლის ხორცი ლუდის სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება:

თხლად დაჭერით ხახვი, მოშუშეთ ცხელ ზეთში, ამოიღეთ და გაწურეთ. შეწვით ნეკნები ტაფაში,

3-4 წთ თითო გვერდზე. შეაზავეთ მარილით, პილპილით. კვლიავით. ამოიღეთ ხორცი ტაფიდან,

მოაყარეთ ხახვი და ცხლად შეინახეთ.

ტაფაში ჩაასხით 1 კუბის ბულიონი და ლუდი. რამდენიმე წუთს ადუღეთ და დაასხით ხორცს.

საქონლის ხორცი ლუდის სოუსით

1 (20%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი