შემადგენლობა:
მომზადება:
მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და მოვშუშოთ. წვენი, რომელსაც ხორცი გამოყოფს, ცალკე ჭურჭელში გადავწუროთ და შევინახოთ.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, დავუმატოთ ხორცს და ერთად მოვხრაკოთ. შემდეგ დავასხათ თავისივე წვენი, დავაყაროთ მარილი, პილპილი და ერთად კარგად მოვშუშოთ. სუფრაზე მიტანის წინ ავურიოთ მარცვლებად დარჩეული ბროწეული.
ხორცის ბრაწულა ბრინჯით და ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი