საფუვრიანი ცომი

შემადგენლობა:

მომზადება:

საფუარი და შაქარი გახსენით 1 ჭიქა თბილ წყალში გააჩერეთ 10-15 წუთი. ფქვილში შეურიეთ მარილი, გააკეთეთ ჭა, ჩაასხით აფუებული საფუარი, წყალი, ზეთი და მოზილეთ ცომი.

ცომს დააფარეთ ტილო და დადგით სითბოში ( ცომის აფუებას დასჭირდება 3-4 საათი. სასურველია , აფუებიდან 1 საათის სემდეგ 2 ჯერ გადაზილოთ ნახევარსაათიანი შუალედით).

საფუვრიანი ცომი

3 (60%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხაჭაპური სომხური ლავაშით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი