სამარხვო შაქარლამა

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ, დავუმატოთ შაქრის პუდრა, მარილი, ვანილი და კარგად ავურიოთ.

შევაზილოთ ფქვილი, რაც უფრო მეტ ფქვილს შეიზელს მით უფრო ფხვიერი გამოვა.

გავაბრტყელოთ ცომი, ამოვჭრათ სასურველი ფორმები,

შევდოთ 150 გრადუსზე 50 წუთის განმავლობაში, როცა გამოცხვება, მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

სამარხვო შაქარლამა

5 (100%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფორთოხლის ნაყინი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი