შემადგენლობა:
მომზადება:
თაფლი, შაქარი და წყალი შევურიოთ ერთმანეთს და წამოვადუღოთ. მიღებული სითხე ცოტა შევაციოთ და ნელ
ნელა ჩავამატოთ ფქვილი. გაციებულ ცომს ჩავამატოთ წყალში გახსნილი სოდა და ყველაფერი კარგად ავურიოთ.
გადავიტანოთ ცომი მაგიდაზე და დავტოვოთ 8-10 წუთი. გავაბრტყელოთ ცომი 2სმ სისქეზე, ამოვჭრათ
ჭიქით მრგვალი გუნდები, გადავიტანოთ ფქვილიან ქურის ტაფაზე და გამოვაცხოთ ღუმელში 15 წუთის
განმავლობაში 220 გრადუს ტემპერატურაზე.
ბელგიური ტორტი |