გემრიელი კექსუნების სამარხვო რეცეპტი..!
შემადგენლობა:
მომზადება:
თბილ წყალს დავამატოთ თაფლი, შაქარი, მარილი, ზეთი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, სოდა და ვურიოთ ხელის სათქვეფით ერთიანი მასის მიღებამდე (ცომი უნდა გამოვიდეს თხევადი, ალადების ცომზე შედარებით თხელი). მომზადებული ცომი ჩავასხათ სასურველ ფორმებში, დაახლოებით 2/3 სიმაღლეზე (კეკსი ცხობის პერიოდში კარგად ამოდის) და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში, დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ ცოტა შევაგრილოთ და შემდეგ გადმოვიღოთ ფორმებიდან. სურვილისამებრ შეგვიძლია მოვაყაროთ შაქარის პუდრი.
ანანასის ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი