მასალა:
მომზადების წესი:
გამდნარ, თბილ მარგარინს შევურიოთ შაქარი და მოვურიოთ კოვზით კარგად,შაქარი რომ გაიხსნას.შემდეგ დავამატოთ თაფლი, წყალი, თხილი, გამაფხვიერებელი(ან სოდა-ძმრით),ბოლოს-ფქვილი და ეს ყველაფერ კარგად ავურიოთ ერთმანეთში.ცომის მასა მოვათავსოთ ცხიმწასმულ საცხობ ფირფიტაზე და გამოვაცხოთ ღუმელში 200 გრადუს-ტემპერატურაზე. თავზე მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ბეზეს ტორტი |
კარგი იქნებაააააააა
rogor unda moamzado perogi bulkebi
უგემრიელესი გამოვიდა.გმადლობთ რეცეპტისთვის 🙂