შემადგენლობა:
მომზადება:
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, დავნაყოთ ნიგოზი, მარილი,გამოვხადოთ
ზეთი და ცალკე ჭურჭელში შევინახოთ.წვრილად დაჭრილი ხახვი, დანაყილი შავი პილპილი, ახალი ქინძი,
წიწაკა, დარიჩინი, მიხაკი ყვითელი ყვავილი, ყველაფერი ეს კარგად ავურიოთ ლობიოში. გავაკეთოთ
პატარ-პატარა გუფთები, დავაწყოთ თეფშზე, თითოეული გუფთა ჩავაღრმავოთ, ჩავასხათ შიგ გამოხდილი
ზეთი და ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.
კიტრის და პომიდვრის სალათი ავოკადოთი |