ინგრედიენტები :
მომზადების წესი:
ძველი პური უნდა დაჭრათ და დაალბოთ ნივრიან წყალში 15-20 წუთის განმავლობაში. შემდეგ წვრილად დაჭრათ ნიახური, პომიდორი, კანგაფცქვნილი კიტრი, წითელი ხახვი. დალბობილი პური ამოიღეთ და გაწურეთ ხელით შემდეგ კი დაფხვენით ან დაჭერით კუბიკებად. პური და ბოსტნეული შეურიეთ ერთმანეთს კარგად,შემდეგ მოასხით ზეითუნის ზეთი და ღვინის ძმარი, ისევ აურიეთ კარგად ერთმანეთში, მიღებულ მასას მოაყარეთ მარილი, შავი პილპილი და სურვილისამებრ ბაზილიკის ფოთლებიც, კიდევ ერთხელ მოურიეთ და სანამ მიირთმევთ 50 წუთი შედგით მაცივარში.
ხორცი ბოლოკით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი