სააღდგომო კვერცხი

მომზადება:

ავიღოთ ქვაბი, ჩავყაროთ შიგნით გამხმარი და დაჩეჩქვილი ენდრო, ხახვის ფურცლები, დავასხათ

ცოტა წყალი და წამოვადუღოთ, რომ გაცივდება ჩავალაგოთ შიგნით სასურველი რაოდენობის

კვერცხები, დავასხათ 2 ს.კ ძმარი, 1 ჩ.კ მარილი ( სიმაგრისთვის) შემდეგ დავასხათ წყალი,რომ

დაიფაროს კვერცხები. ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 15-20 წთ.

სააღდგომო კვერცხი

3.3 (65%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

წითელი აჯიკა (მშრალი)