შემადგენლობა:
მომზადება:
საფუარი და შაქარი გახსენით რძეში. შეურიეთ ერთმანეთს ყველა ინგრედიენტი და მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. დააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 45წთ.გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გადაზილეთ ცომი, გაყავით 12 ნაწილად, დაამრგვალეთ, დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე, დააფარეთ და დადგით 15წთ.ცომის თითოეულ ნაჭერს ცოტაოდენი ნელთბილი წყალი გადაუსვით და აცხვეთ 25-30 წთ.
რუხი პური |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი