რულეტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ინგრედიენტები მოათავსეთ ჯამში და კარგად ათქვიფეთ. თუნუქის ფირფიტაზე დააფინეთ კარაქწასმული პერგამენტის ქაღალდი, გადმოიღეთ ცომი და თანაბრად გაშალეთ ქაღალდზე, გამოაცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 5-7 წუთის განმავლობაში.

ცხელ რულეტს წაუსვით მოხარშული კრემი, ჯემი ან ჟელატინი, ცხელ-ცხელი გადაახვიეთ და თან ააცალეთ პერგამენტის ქაღალდი. ცივ რულეტს მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

რულეტი

4.2 (83.64%) 11 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბლომანჟე





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი