მომზადება:
5 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, თანდათანობით დავუმატოთ 1 ჭიქა შაქრის ფხვნილი და ვთქვიფოთ შემაგრებამდე. 5 კვერცხის გული ავთქვიფოთ, დავუმატოთ ბეზე, კარგად ავურიოთ და დავუმატოთ 1 ჭიქა ფქვილი. გამოვაცხოთ ღია ვარდისფერის მიღებამდე. ტაფიდან გადავიტანოთ სველ პირსაწმენდზე. გადავახვიოთ და გავაჩეროთ 10 წთ- ით. შემდეგ გავშალოთ , ზედ ჯემი გემოვნებით წავუსვათ, გადავახვიოთ და დავჭრათ რგოლებად.
კარტოფილის და პომიდვრის სალათი |