შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ სგუშონი, ვანილი, წყალი და ავურიოთ ერთიანი მასის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი – ცომი უნდა გამოვიდეს ისეთი სისქის როგორიც ალადიკების ცომია. გამოსაცხობ ფორმაზე დავდოთ პერგამენტის ქაღალდი, წავუსვათ ქარაქი, დავასხათ მომზადებული ცომი, კოვზით შევასწოროთ ცომის ზედაპირი და გამოვაცხოთ 180 -200 გრადუსზე 15 წუთი. გამოცხობის შემდეგ ცოტა ვაცადოთ გაცივება და შემდეგ წავუსვათ კრემი, გადავახვიოთ და თავზე მოვაყაროთ შაქრის პუდრა ან მოვასხათ შოკოლადის
მინანქარი.
რულეტი კრემით და ატმით |