მომზადება:
5 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, თანდათანობით დავუმატოთ 1 ჭიქა შაქრის ფხვნილი და ვთქვიფოთ შემაგრებამდე. 5 კვერცხის გული ავთქვიფოთ, დავუმატოთ ბეზე, კარგად ავურიოთ და დავუმატოთ 1 ჭიქა ფქვილი. გამოვაცხოთ ღია ვარდისფერის მიღებამდე. ტაფიდან გადავიტანოთ სველ პირსაწმენდზე. გადავახვიოთ და გავაჩეროთ 10 წთ- ით. შემდეგ გავშალოთ წავუსვათ ნუთელა, მოვაყაროთ მოხალული თხილი და გადავახვიოთ რულეტისებურად.
ბანანის კარაქი |