მწვანე ლობიო (შესანახად )

გთავაზობთ რეცეპტს,თუ როგორ უნდა მოამზადოთ შესანახი მწვანე ლობიო! 

მომზადება:

ადუღებულ წყალში ჩაყარეთ მწვანე ლობიო, ხარშეთ 5-10 წთ.

 მოათვსეთ საწურზე მჭიდროდ ჩააწყვეთ ქილებში, შეავსეთ ცივი წყლით. გაასტერილეთ 20 წთ.

მოხუფეთ. ხმარების დროს აუცილებლად კვლავ ხარშეთ.

მწვანე ლობიო (შესანახად )

3 (60%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სოკოს სალათი ( სამარხვო)





ამ რეცეპტს აქვს 8 კომენტარი

  1. სახელი*ნონა says:

    და მაინტერესებს ასპირინი არ გავუკეტო შესანახად?

  2. ეკა. says:

    მაინტერესებს მარტო სტერილიზაციით არ შეინახება ცოტა მეტი ხანი რო გავუკეთო.

  3. სახელნატალი says:

    მარილი არუნდა?

  4. ****** says:

    xom ver metkvit eseti mcvane lobio sad ikideba 🙁 versad ver vishove . adre iko carfourhsi magram bolos ramdenjerac vikavi ver vnaxe

დატოვეთ კომენტარი