გთავაზობთ რეცეპტს,თუ როგორ უნდა მოამზადოთ შესანახი მწვანე ლობიო!
მომზადება:
ადუღებულ წყალში ჩაყარეთ მწვანე ლობიო, ხარშეთ 5-10 წთ.
მოათვსეთ საწურზე მჭიდროდ ჩააწყვეთ ქილებში, შეავსეთ ცივი წყლით. გაასტერილეთ 20 წთ.
მოხუფეთ. ხმარების დროს აუცილებლად კვლავ ხარშეთ.
სოკოს სალათი ( სამარხვო) |
და მაინტერესებს ასპირინი არ გავუკეტო შესანახად?
დიახ, აუცილებლად დაუმატეთ
მაინტერესებს მარტო სტერილიზაციით არ შეინახება ცოტა მეტი ხანი რო გავუკეთო.
დიახ სტერილიზაცია აუცილებლად უნდა
მარილი არუნდა?
თუ შემადგენლობაში არ წერია, შესაბამისად არ უნდა
xom ver metkvit eseti mcvane lobio sad ikideba 🙁 versad ver vishove . adre iko carfourhsi magram bolos ramdenjerac vikavi ver vnaxe
ამ ლობიოს შეძენეა შეგიძლიათ ბაზარში ან დიდი სუპერმარკეტებში.