შემადგენლობა:
მომზადება:
300 გრამ წყალში ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. 200 გრამ ადუღებლ და გაციებულ
წყალში ჩავყაროთ სახამებელი, კარგად გავხსნათ და შევურიოთ სიროფს, თან განუწყვეტლივ
ვურიოთ. რიგ-რიგობით დავამატოთ სანელებლები,მურაბის სიროფი, ვარდის ზეთი, ნუში და
ფორთოხლის ცედრა. მიღებული მასა გადავიტანოთ დაფაზე, გავაციოთ 3-4 სათი, დავჭრათ
სასურველ ნაჭრებად და ამოვავლოთ შაქრის პუდრაში.
ვაშლის და გოგრის პუდინგი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი