შემადგენლობა:
მომზადება:
ქვაბში ჩავასხათ ნაღები და რძე, ვადუღოთ. ცალკე ჯამში ჩავყაროთ კვერცხის გულები და შაქარი,
ვთქვფოთ გათეთრებამდე. ეს მასა შევურიოთ უკვე ადუღებულ რძე და ნაღებს, ვურიოთ კარგად და
როცა უკვე ქაფებს დაიყენებს, გადავწუროთ ცალკე ჯამში. მოვაყაროთ მარილი, ვანილის ექსტრაქტი,მოვურიოთ
და ბოლოს დავაფაროთ კულინარიული პარკი და შევდოთ მაცივარში.
4 საათის განამავლობაში. მანამდე დავაბლენდეროთ ნახევარი კილო ჟოლო, გადავწუროთ და ეს წვენი ჩავასხათ მაცივრიდან გამოღებულ მასაში. ვურიოთ მანამ,სანამ არ გავარდისფერდება. ეს მასა ჩაასხით ნაყინი
ს მოსამზადებელ მანქანაში და ნაყინ მზად იქნება, როცა გამოიღებთ შეურიეთ დაჭრილი ჟოლო.
( თუ ნაყინის მოსამზადებელი მანქანა არ გაქვთ, შედეთ მაცივარში და დაელოდეთ სანამ გამაგრდება).
უგემრიელესი ფელამუში |