ჟოლოს ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. ბისკვიტი დადეთ ლანგარზე და წაუსვით ჯემი. გაარჩიეთ ჟოლო.
  2. აურიეთ ერთმანეთში ხაჭოსებრი ყველი, შაქარი, ჟოლოს სიროფი და პუდინგის ფხვნილი. ათქვიფეთ ნაღები გამაგრებამდე და დაუმატეთ ყველიანი მასა.
  3. მიღებული კრემი გაანაწილეთ ბისკვიტზე და მართეთ ჟოლოთი.
  4. მოამზადეთ ტორტის მინანქარი ხილის წვენით პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით და თანაბრად გაანაწილეთ ჟოლოზე. ნამცხვრის გვერდები მორთეთ ქოქოსის ფანტელით.

ჟოლოს ნამცხვარი

1.5 (30%) 2 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი