ჟელე

მომზადება:

2 ს.კ ჟელატინს  დაასხით 2 ჩ.ჭ წყალი, გააჩერეთ მთელი ღამე, დილით დაუმატეთ 3 ც.ჭ ცივი წყალი. ხილის

სიროფი და შაქტის ფხვნილი გემოვნებით.

დადგით ნელ ცეცხლზე წამოდუღებამდე, თან ამოურიეთ. ჩაასხათ შესაფერის ჭიქებში, ჩადეთ შიგ რომელიმე ხილი,

რომ შეგრილდება შედეთ მაცივარში.

ჟელე

4.2 (84%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ქლიავის ჯემი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი