შემადგენლობა:
მომზადება:
შეურიეთ ერთმანეთს ფქვილი და საფუარი. დაუმატეთ რძე, კარაქი, კვერცხი და მარილი. დააფარეთ და დადგით თბილ ადგილას 15 წთ. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.გადაზილეთ ცომი და 19 ნაწილად გაყავით. ყოველი ნაწილი დაამრგვალეთ და 2 გრძელი ყურიც გაუკეთეთ. დაალაგეთ ბაჭიები საცხობ ფირფიტაზე და დადგით კიდევ 15 წთ.გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. წაუსვით ბაჭიებს კვერცხის გული. მორთეთ ქიშმიშითა და ხაშხაშით. აცხვეთ 25 წთ.
გოგრის ალადიკები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი