შემადგენლობა:
მომზადება:
ათქვიფეთ ერთად კვერცხის გულები და შაქარი, სანამ მიქსტურა არ გახდება ძალიან ღია ფერის. შემდეგ
დაამატეთ ღვინო. ათქვიფეთ ჟელატინი 3 ს.კ ცივ წყალში და გააჩერეთ 10 წთ. შემდეგ გააცხელეთ და თან
ურეით, სანამ ჟელტინი ბოლომდე არ გაიხსნება. შურიეთ კვერცხის მიქსტურას და შედგით მაცივარში.
ათქვიფეთ ნაღები, სანამ არ გახდება ძალინა ჰაეროვანი და ფაფუკი და ჩაუმატეთ მუსს. გარეცხეთ და გააშრეთ
ყურძენი. რამდენიმე ცალი გადაინახეთ მოსართავად. დანარჩენი ყურძენი დაჭერით შუაზე, გამოაცალეთ
კურკები. ნუშის ნამცხვრები ჩააწყვეთ კონიაკში ან რომში.
მოზრდილ მინის თასში ფენებად მოათავსეთ მუსი, შუაზე გაჭრილი ყურძნის მარცვლები და ნუშის
ნამხვარი. სულ ედა ფენა უნდა იყოს მუსის. გარნირად გამოიყენეთ გადანახული ყურძენი და ათქვეფილი
ნაღები.
მანგოს ნაყინი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი