შემადგენლობა:
მომზადება:
მოხარშეთ ბრინჯი, გარეცხეთ პომიდორი, მოაჭერით თავი ისე, რომ სახურავი ეხურებოდეს. ჩ.კ-ით
ამოაცალეთ რბილობი და თესლები, მოაყარეთ შიგნიდან მარილი და დასაწრეტად თავდაყირა დაიწყვეთ
სამზარეულოს ხელსახოცზე. ამოიღეთ თინუსის ნაჭრები, დაანაწევრეთ და შეურიეთ მოხარშულ ბრინჯს,
დაჭრილ ოხრახუშს, მაიონეზს, დაფქულ ლიმონის ცედრას,, პილპილს და ბაზილიკს, ამ ნაზავით ამოავსეთ
პპმიდვრები და დაახურეთ თავისივე თავსახური .
თევზი ძმრით და ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი