პომიდვრის სუპ-კრემი

 შემადგენლობა:

მომზადება: 

ჩააწყვეთ კუბებად დაჭრილი ბეკონი ქვაბში ან ტაფაში და შებრაწეთ დაწითლებამდე, დაჭერით ხახვი და

ნიორი, მოხრაკეთ ბეკონის ცხიმში, მოაყარეთ ფქვილი და მოშუშეთ.

გარეცხეთ და წვრილად დაჭერით პომიდორი და დაამატეთ. ქვაბში ჩაასხით ბულიონი, დააჭერით

ქონდარი, ფრთხილად შეურიეთ ტომატ-პასტა, კარგად მოურიეთ და დაახურეთ თავსახური.

წუთი ადუღეთ ნელ ცეცხლზე, შემდეგ გაატარეთ საცერში და მოაყარეთ დაჭრილი კამა.

პომიდვრის სუპ-კრემი

2 (40%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტყემალი ნიგვზით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი