პომიდვრის საწებელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

მწიფე პომიდორი გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ 10 წუთი. მოხარშული პომიდორი გადავიტანოთ საცერში და თანდათან, ცოტ-ცოტა წყლის დამატებით, გავატაროთ მასში. მიღებული თხევადი პიურე ჩავასხათ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ 10 წუთი. შემდეგ დავუმატოთ დანაყილი წიწაკა, ხმელი სუნელი, ნიორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი ( ქინძი, ოხრახუში, კამა), ხახვი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში.

პომიდვრის საწებელი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მაწვნის და არაჟნის სოუსი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი