შემადგენლობა:
მომზადება:
მწიფე პომიდორი გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ 10 წუთი. მოხარშული პომიდორი გადავიტანოთ საცერში და თანდათან, ცოტ-ცოტა წყლის დამატებით, გავატაროთ მასში. მიღებული თხევადი პიურე ჩავასხათ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ 10 წუთი. შემდეგ დავუმატოთ დანაყილი წიწაკა, ხმელი სუნელი, ნიორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი ( ქინძი, ოხრახუში, კამა), ხახვი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში.
მაწვნის და არაჟნის სოუსი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი