მომზადება:
10 კილოგრამი პომიდორი გაფცქვენით, ქვაბში ჩაჭერით და მოხარშეთ. გააგრილეთ და საწურში გაატარეთ. საწურში გატარებული პომიდორი დაბალ ცეცხლზე ადუღეთ, სანამ მოცულობის ნახევარი არ დარჩება. გემოვნებისამებრ შეკაზმეთ საკეპ მანქანაში გატარებული ნივრით, წიწაკითა და მარილით. ადუღეთ კიდევ 10 წუთი, გააგრილეთ, ჩაასხით ბოთლებში, მოახით 1 ჩ.კ მზესუმზირის ზეთი, დააფარეთ ბოთლის თავსახური და შეინახეთ გრილ ადგილას. პომიდვრის საწებელი შეგიძლიათ ტომატის ნაცვლადაც გამოიყენოთ.
ფარშირებული ლეღვი ბეკონით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი