მომზადება:
გადარჩეული, გარეცხილი, მაგარი წითელი პამიდვრები ხის ჩხირით დავჩხვლიტოთ. მინის ქილაში ძირში
ჩავაწყოთ ფენებად პომიდორი, ნიორი, ნიახური, ოხრახუში, შავი წიწაკის მარცვლები, დაფნის ფოთოლი,
ბულგარული წიწაკა, კამა, გავიმეოროთ ასე ჩაწყობა, სანამ ქილა არ შეივსება.
წინასწარ მოვადუღოთ 1 ლიტრ წყალზე 2 ს.კ მარილი,ერთი ჩ.კ შაქრის ფხვნილი, 3 ს.კძმარი,
მოდუღებული მარილწყალი ცხელივე დავასხათ პამიდვრებს. მოვხუფოთ თუნუქის სახურავით და
შევინახოთ გრილ ადგილას.
ღორის ხორცის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი