მასალა:
მომზადება:
ფქვილი გავცრათ და დავამატოთ საფუარი, მარილი და შაქარი. ჩავასხათ წყალი, დავამატოთ ზეითუნის ზეთი და კარგად მოვზილოთ. ჩავდოთ ცომი ჯამში, რომელსაც წავუსვათ ზეითუნის ზეთი. (რომ ცომი არ მიეკროს ჯამს და კარგად ამოვიდეს),გადავაფაროთ და დავტოვოთ თბილ ადგილას.(დაახლოებით 1 საათით) როცა ცომი ამოვა, კიდევ ერთხელ კარგად მოვზილოთ 2-3 წუთის განმავლობაში. ნამდვილი პიცა კეთდება მაღალ ტემპერატურაზე. ამიტომ დააყენეთ ღუმელი მაქსიმალურ ტემპერეტურაზე და გამოაცხეთ რამოდენიმე წუთის განმავლობაში.
ისპანახის ღვეზელი |
ამ ცომიდან რამდენი პიცა გამოდის?
2
Axla vaketeb
Exa vaketebt ♥:)