შემადგენლობა:
მომზადება:
კარტოფილი მოვხარშოთ კანიანად, გავფცქვნათ, მოვაყაროთ მარილი, 2 ს.კ ზეთი და ჩავზილოთ.
პომიდორს დავასხათ მდუღარე წყალი, მოვაშოროთ კანი, თესლები, დავჭრათ
კუბიკებად, გადავიტანოთ საწურში, რომ წვენი გამოუვიდეს. ანჩოუსები გავჭრათ შუაზე,
მოცარელა დავჭრათ პატარა კუბიკებად. პიურე ჩავამატოთ ფქვილში, უნდა გამოვიდეს ისეთი
ცომი, რომ ხელებზე არ გვეკრობოდეს. პიცის ფორმას წავუსვათ ზეთი, გავაბრტეყლოთ ცომი
თანაბრად, დავალაგოთ ცომზე პომიდორი, ყველის კუბიკები, ანჩოუსი და კურკებგამოცლილი
ზეთისხილი, მოვაყაროთ პილპილი,ორეგანო, მოვასხათ 2 ს.კ ზეთი და გამოვაცხოთ 40 წთ 200
გრადუსზე. მზა პიცას მოვააყროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.
კვერცხისა და ხორცის ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი