შემადგენლობა:
მომზადება:
1. გაალღვეთ ფენოვანი ცომი. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.ფენოვანი ცომი გააბრტყელეთ, მოათავსეთ ფორმაში და გაუკეთეთ 1-2 სმ სიმაღლის გვერდები.
2. გაფცქვენით ხახვი და ნივრის კბილები, წვრილად დაჭერით და მოშუშეთ ზეითუნის ზეთში.დაუმატეთ ისპანახი და ცოტა ხანს კიდევ მოშუშეთ. შეურიეთ მარილი, ჯავზი და პილპილი.ყველი დააქუცმაცეთ და შეურიეთ ისპანახს.
3. შეურიეთ ერთმანეთს კვერცხი, არაჟანი და გახეხილი მლაშე ყველი. ცომზე თანაბრად გაანაწილეთ ისპანახიანი მასა და ზემოდან არაჟნიანი მასა მოასხით.
4. აცხვეთ 30 წთ. გამოიღეთ, მოაყარეთ გარჩეული მზესუმზირა და აცხვეთ კიდევ 15 წთ.
ღვეზელი ჭარხლის ფოთლებით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი