შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფორმას წაუსვით ცხიმი. ფქვილის, კარაქის, 1ჩ.კ მარილის, სულგუნისა და 4ს.კ არაჟნისგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი და ფორმაში ხელით გააბრტყელეთ. ინდაურის ხორცი გარეცხეთ, გააშრეთ და გრძელ ზოლებად დაჭერით. მოაყარეთ მარილი, პილპილი და მწვანე ხახვი გაასუფთავეთ, გარეცხეთ და რგოლებად დაჭერით. პომიდორი გარეცხეთ და წვრილად დაჭერით. შეურიეთ ერთმანეთს ხახვი, პომიდორი, მწვანილი, შემწვარი ხორცი და დარჩენილი არაჟანი. სურვილისამებრ დაუმატეთ მარილი და პილპილი. მიღებული მასა გაანაწილეთ ცომზე და აცხვეთ 55წთ.
კლასიკური ლაზანიე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი