შემადგენლობა:
მომზადება:
გულსართი:
ზეთში მოშუშეთ წვრილად დაჭილი სოკო, დაამატეთ ქინძი, მარილი და პილპილი.
ცომი:
ჯამში გააკეთეთ ფქვილის ჭა, მოაყარეთ მარილი, ჩაასხით 0.4 ლიტრი ნელთბილი წყალი და მოზილეთ მაგარი ცომი.
გააბრტყელეთ ცომი თხელ ფენად, დაჭერით ჭიქის პირით, ცომის ყოველ ნაჭერს დაადეთ 1ჩ.კ სოკოს გულსართი, გადაკეცეთ, შეუკარით პირი და შეაერთეთ ბოლოები. ჩაყარეთ მდუღარე მარილიან წყალში, მოურიეთ ხის კოვზით და მოხარშეთ. მოხარშული პელმენი ამოიღეთ გაშლილ ლანგარზე. მოასხით გამდნარი მცენარეული ცხიმი.
კომბოსტოს ჩაშუშული ( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი