მასალა:
მომზადება:
კარაქი (ოთახის ტემპერატურის) შეურიეთ შაქარს, დაუმატეთ მარილი, კვერცხი ათქვიფეთ და დაუმატეთ მასას. სოდა და ძმარი აურიეთ ერთმანეთში და ისიც დაუმატეთ მასას. კარგად მოურიეთ. ფქვილი გაცერით და შეურიეთ მასას. პერიოდულად ურიეთ, ცომი უნდა მიიღოთ ელასტიური. გამოსაცხობ ფორმას წაუსვით ზეითუნის ზეთი, სველი ხელებით ცომს პატარ-პატარა ნაჭრები მოვაკლოთ და მოვათავსოთ ფორმაზე , გამოაცხვეთ ფერის შეცვლამდე. შემდეგ დანით შეალამაზეთ კაკლის ნახევრის ფორმები . შეავსეთ ზედაპირი მოხარშული სგუშონით და გულში დაადეთ ერთი ცალი კაკალი, აცადეთ გაიჟღინთოს 20-25 წუთი.
ფარშირებული ავოკადო |
ესს ერტთხეელ გავაკეთეე მაგრაამ რბილიი არრ გამოოვიდაა და რატოომმ?
ამ მასას მაიონეზიც უნდა და ძალიან რბილი გამოდის