პეჩენია “კაკლები”

მასალა:

მომზადება:

კარაქი (ოთახის ტემპერატურის) შეურიეთ შაქარს, დაუმატეთ მარილი, კვერცხი ათქვიფეთ და დაუმატეთ მასას. სოდა და ძმარი აურიეთ ერთმანეთში და ისიც დაუმატეთ მასას. კარგად მოურიეთ. ფქვილი გაცერით და შეურიეთ მასას. პერიოდულად ურიეთ, ცომი უნდა მიიღოთ ელასტიური. გამოსაცხობ ფორმას წაუსვით ზეითუნის ზეთი, სველი ხელებით ცომს პატარ-პატარა ნაჭრები მოვაკლოთ და მოვათავსოთ ფორმაზე , გამოაცხვეთ ფერის შეცვლამდე. შემდეგ დანით შეალამაზეთ კაკლის ნახევრის ფორმები . შეავსეთ ზედაპირი მოხარშული სგუშონით და გულში დაადეთ ერთი ცალი კაკალი, აცადეთ გაიჟღინთოს 20-25 წუთი.

პეჩენია “კაკლები”

4.4 (88.89%) 9 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფარშირებული ავოკადო





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. თეოო says:

    ესს ერტთხეელ გავაკეთეე მაგრაამ რბილიი არრ გამოოვიდაა და რატოომმ?

  2. ეკა says:

    ამ მასას მაიონეზიც უნდა და ძალიან რბილი გამოდის

დატოვეთ კომენტარი