შემადგენლობა:
მომზადება:
ქინძს მოაჭერით ღეროები. ნივრის კბილი მოზრდილი დანით დასრისეთ. ყველა ინგრედიენტი სამზარეულოს
კომბაინში მოათავსეთ. დაუმატეთ 1 ს.კ ზეითუნის ზეთი და ჩართეთ რამდენიმე წამით.
დარჩენილი ზეთი ინგრედინტებს თანდათან დაუმატეთ, ისე რომ კომბაინს ნუ გამორთავთ. მომზადებული
პასტა უნდა ბზინავდეს. პესტო სტერილურ ქილაში მოათავსეთ და დაპრესეთ, რათა მასში ჰაერის
ბუშტუკები არ დარჩეს, თავზე კი ცოტა ზეითუნის ზეთი მოასხით. ქილას მოარგეთ ხუფი და შეინახეთ
მაცივარში. მაქსიმალური შენახვის ვადა 2 კვირაა.
ღორის ხორცის მუჟუჟი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი