შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი და შაქარი ავთქვიფოთ ერთად. დავამატოთ ვანილის ექსტრაქტი,მარილი და ფქვილი და კარგად
ავთქვიფოთ. მიღებული ცომი დავამუშვოთ ფქვილით. გადავახვიოთ კულინარიული პარკი და შევდოთ
მაცივარში 30 წუთი. შემდეგ გამოვიღოთ, გავაბრტყელოთ, გამოვჭრათ სასურელი ფორმები, დავდოთ
პერგამენტიან საცხობ ფირტიფაზე და შევდოთ ღუმელში 200, გრადუსზე 15 წუთი განმავლობაში.
როცა გამოცხვება, წავუსვათ ჯემი.
შოკოლადიანი ბეზე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი