შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ ერთად, დაუმატეთ მაწონი, დარბილებული მარგარინი, სოდა ძმრით,
განაგრძეთ თქვეფა, ბოლოს დაუმატეთ ფქვილი, რომ მიიღოთ სქელი მასა. მიღებული მასისგან
გააკეთეთ სასურველი ფორმები და შედეთ ღუმელში 200 გრადუსზე 15-18 წთ.
ეკლერი |
rogor gamovacxot picა
http://receptebi.ge/?s=%E1%83%9E%E1%83%98%E1%83%AA%E1%83%90
ძალიან გემრიელი გამოდის ,მაგრამ თავიდან რბილია მერე მაგრდება და ხომ არ იცით ვინმემ რატოო??