მომზადება:
2 ჩაის ჭიქა რძე, 1 ჩაის ჭიქა მაწონი, 1 ს.კ საფუარი და 3 ჩაის ჭიქა პურის ფქვილი კარგად ავურიოთ. დავუმატოთ 1/2 ჩაის კოვზი მარილი და 1 ჩაის ჭიქა შაქარი. დიდხანს ვზილოთ. შემდეგ დავდოთ თბილ ადგილას ასაფუებლად. დავუმატოთ 1/2 ჩ.ჭ გამდნარი კარაქი და ფქვილი იმდენი, რამდენსაც შეიზელს რომ დადგეს საკმაოდ მაგარი ცომი. გამოვჭრათ სასურველი ფორმები, დადეთ საცხობ ფირფიტაზე, შედეთ ღუმელში და აცხვეთ 180 გრადუსზე 15–20 წთ.
ბეზე ბანანით |
1ჩაის ჭიქა საფუარი ბეცრი არ იქნება