შემადგენლობა:
მომზადება:
ბრინჯი გავრეცხოთ, გადავწუროთ და ქვაბში გამდნარ კარაქში მოვშუშოთ რამდენიმე წუთის
განმავლობაში, სანამ ოდნავ ფერს შეიცვლის.
ბრნჯს დავასხათ წყალი, დავამატოთ მარილი და დავუმატოთ ლიმონის ცედრა.
ბრინჯი ვხარშოთ 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ კი შევფუთოთ ტილოში 15 წუთით.
ბრინჯი ამოვიღოთ თეფშზე, ზემოდან დავაწყოთ თევზის ნაჭრები და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა.
თევზი ღვინის სოუსში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი