შემადგენლობა:
მომზადება:
ორაგულის ფილეს მოაყარეთ მარილი და პილპილი ორივე მხრიდან. ტაფაზე დაასხით ზეთი
და შეწვით ორაგულის ფილე. შემდეგ ამოიღეთ ორაგულის ფილე და იმავე
ტაფაზე მოათავსეთ კარაქი და ნიორი, შემდეგ შუაზე გაჭრილი პომიდორი, ისპანახი და ნაღები,
კარგად აურიეთ და ადუღეთ 3 წთ. შემდეგ დაუმატეთ ორაგულის ფილე, დაჭრილი ქინძი,
გახეხილი ყველი და ლიმონის წვენი გემოვნებით. გააჩერეთ 3 წთ და კერძი მზადაა.
თევზის ბულიონი |