შემადგენლობა:
სოუსისთვის:
მომზადება:
თევზი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად, ხახვი დავჭრაღ მრგვალად, მწვანილები საშუალოდ და ჩავაწყოთ ფენა-ფენა
ქვაბში თევზი, მარილი, პილპილი,ხახვი, მწვანილები. დავტოვოთ თევზი 2-3 საათის განმავლობაში.
გამზადებული თევზი ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. მოვამზადოთ სპეციალური სოუსი,რომელიც ასე
მზადდება: ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ორჯერ, მასთან ერტდ გავატაროთ ხახვი, მწვანილები,
მოვაყაროთ სანელებლები, მოვასხათ ბროწეულის წვენი და კარგად გადავურიოთ.
ლოქო ქინძ-ძმრით |