შემადგენლობა:
მომზადება:
დასაწყისში ღრმა თეფშზე ვტეხავთ კვერცხს და ვურევთ კარგად,ვამატებთ ფქვილს, რძესა და მარილს.
ავურიოთ კარგად. გავხეხოთ ყველი, დავჭრათ პომიდორი კუბიკებად. დავდგათ ტაფა, მოავასხათ ზეთი.
დავაყაროთ პომიდორი, გავაჩეროთ 1 წთ. შემდეგ დავასხათ კვერცხიანი მასა. ტაფას თავი დავახუროთ
და შევწვათ ომლეტი. 2 წუთით ადრე სანამ ტაფას გადმოვდგამთ მოვაყაროთ გახეხილი ყველი.
საქონლის ხორცი პომიდვრით |