მომზადება:
ოლივიე უმჯობესია, მოამზადოთ რომელიმე ხრტილოვანი თევზით, რისთვისაც მოხარშული გაციებული
თევზი დაჭერით ოთკუთხედ თხელ ნაჭრებად, დაუმატეთ დაჭრილი მოხარშული და გაფცქვნილი
კარტოფილი, სტაფილო, კანისა და თესლისგან გასუფთავებული მჟავე კიტრი და დაკონსერვებული ბარდა.
ოლივიეს მთელ შემადგენლობას მიუმატეთ მზა საწებელი, ძმარი, მარილი და შავი პილპილი, ერთმანეთში
კარგად აურიეთ. ამრიგად შეზავებული ვინეგრეტი მოათავსეთ ვაზაზე და გააფორმეთ ლამაზად მწვანილით.
სოკოს და პომიდრის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი