ოთკუთხედი ფუნთუშები

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჯამში მოათავსეთ წყალი და საფუარი,გააჩერეთ 10 წთ. შემდეგ დაამატეთ რძე, კარაქი, შაქარი,

კარგად ურიეთ, შემდეგ დაამატეთ ფქვილი, კვერცხი მარილი. მოზილეთ  ელასტიური და ფაფუკი

ცომი. ზილეთ კარგად.  გადააფარეთ კულინარიული პარკი და გააჩერეთ თბილ ადგილას 1 საათი.

შემდეგ გადმოვიღოთ ცომი, გავაბრტეყლოთ და გამოვჭრათ ოთკუთხედი ფორმები  და დადეთ

საცხობ ფირფიტაზე, გააჩერეთ 30 წთ. შემდეგ შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 20-25 წთ.

როცა გამოცხვება თავზე წაუსვით გამდნარი კარაქი.

ოთკუთხედი ფუნთუშები

4.6 (92%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფენოვანი ლობიანი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი