ნუშის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.კვერცხის ცილა და გული გააცალკევვეთ. ცილა ათქვიფეთ გამაგრებამდე. კვერცხი გული , კარაქი, 250 გ შაქარი და ნაღები ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ ნახევარზე ნაკლები ათქვეფილი ცილა, ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი. ჩაასხით ცომი ფორმაში.დარჩენილ ბეზეს დაუმატეთ შაქარი, ნუში და ნუშის ესენცია. მიღებული მასაც ჩაასხით ფორმაში და ორივე სახის ცომი ჩანგლით შეურიეთ. აცხვეთ 45 წთ.შოკოლადის გაადნეთ ორთქლზე და გაგრილებულ ნამცხვარზე ჩაის კოვზით წვრილ ხაზებად მოახით. ნამცხვარი მორთეთ შოკოლადის ბურთულებით.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი